Stefan Bulatović novi pomoćnik gradonačelnika Kragujevca

Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić imenovao je u ponedeljak Stefana Bulatovića za svog pomoćnika.

Bulatović je master ekonomista i preduzetnik, a na mesto pomoćnika imenovan je na predlog Gradskog odbora Socijaldemokratske partije Srbije, master ekonomista i uspešan privatni preduzetnik.

– Trudiću se da opravdam poverenje koje su mi ukazali Socijaldemokratska partija Srbije i Gradonačelnik Dašić. U planu mi je da uz pomoć resornog ministarstva, zajedno sa Gradskom turističkom organizacijom podignemo turistički potencijal Kragujevca, povećamo broj turista i prihode od ove delatnosti, rekao je Bulatović za stranački sajt.

Gradonačelnik Dašić nakon imenovanja Bulatovića ima ukupno 4 pomoćnika. Pored njega u gradonačelnikovom timu su Ana Petrović, zadužena za kulturu i informisanje, Stefan Jovanović, zadužen za omladinu i saradnju sa Univerzitetom i Mirko Čikiriz, čiji su resor saradnja sa crkvom i verskim zajednicama.

Gradonačelnik Dašić je, inače, od početka svog mandata imao 5 pomoćnika. Iz tima je u junu 2022. ispao Boris Kovačević, inače zadužen za međunarodnu saradnju, a ubrzo nakon toga imenovana je Ana Petrović.

Zatim su krajem prošle godine još dvojica dotadašnjih Dašićevih pomoćnika, Zoran Rajović, zadužen za nadzor nad investicijama, i Aleksandar Milošević, zadužen za realizaciju kapitalnih projekata i saradnju sa Vladom Republike Srbije, postavljeni za državne sekretare, te je pomoćnički tim spao na tri člana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *