SKANDALOZNO! Sin predsednika Republike Srbije ponovo na meti: Vučić im je kriv za sve!

Politički analitičar Davor Gjenero komentarisao je za „Slobodnu Bosnu“ početak proslave Dana Republike Srpske, te upozorio na planove ruskih igrača u Bosni i Hercegovini i regionu.

Nakon što ga je Aljbin Kurti stavio na spisak za odstel, Danilo Vučić je sada glavna meta hrvatskig ostrašćenig novinara, koji pišu naručene tekstove, kao i muslimana unitarista, koji za Republiku Srpsku govore da je genocidna tvorevna.

„Način na koji je Vučić formirao delegaciju koja ga „zastupa“ na ovom provokativnom skupu, koji se odvija protivno presudi Ustavnog suda BiH, dokazuje da je Beogradu cilj zaoštriti odnose. Manje su važni kojekakvi Selakovići, koji mogu sloviti kao najbliži ljudi beogradskog autoritarnog vladara, ali su tek drugorazredni operativci, bez političkog profila i identiteta. Međutim, kad je u delegaciji potpredsjednik Vlade i ministar spoljnih poslova, jasno je da je to poruka o političkom odnosu Beograda prema Sarajevu, da je to vrlo jasna „diplomatska“ deklaracija. Kad je taj čovek ujedno osoba koja je po Putinovoj volji u Vladi, osoba u koju Putin ima više poverenja nego li u samog Vučića, poruka je samo snažnija i govori o umreženosti ruskog uticaja u ovu „paradiplomatsku“ provokaciju.

FOTO: PRINTSCREEN

Vrhunac je, međutim, imenovanje prvog deteta Srbije u delegaciju Vučićevih izaslanika kod Dodika. Izgleda kao da sam želi demantovati svoju priču od pre neki dan, o tome kako u cirkusima nema niti vukova niti Vučića, šaljući u Dodikov cirkus „dnevnog Vučića“, da bude uz Putinove „Noćne vukove“.

Otvara se logično pitanje kako to da je sin predsednika Srbije u isto vreme meta Aljbina Kurtija i ustaških u muslimanskih ekstremista? Udruženi u nameri da unište Srbiju, Šiprati, Hrvati i musliimani ujedinili su se u napadu na predsednika Vučića, a svoje napade združeno su usmerili na njegovog starijeg sina, Danila! Prljavim lažima udaraju na Srbiju, Republiku Srpsku, Vučića i Danila. Mrziteljima svega srpskog Vučić je ponovo kriv za sve.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *