Potpuno rasulo SNS u Kraljevu: Direktor EDB-a odbio da ucenjuje radnike!

Kraljevački SNS poslednjih dana doživljava pravi raspad. Direktor Elektrodistrivucije odbio je da obezbedi najmanje 250 sigurnih glasova, dok poljoprivrednici odbijaju da ugoste predsednika Srbije za posetu koja je planirana u petak.

„Jedan od direktora EDB Kraljevo odbio je da obezbedi 250 sigurnih glasova i to je saopštio na sednici Gradskog odbora SNS. Kaže neće da ucenjuje radnike, a ni pretnje smenom nisu ga naterale da promeni stav. Da smo totalno u rasulu svedoči i to da čak tri odbora nismo pokrili glasovima gde ima preko 1.000 glasača.  Kraljevački poljoprivrednici masovno odbijaju da prime na svoje gazdinstvo predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. Obilazimo sela da bi nekog domaćina umolili da primi predsednika, ali niko ga neće u svom dvorištu. Kako sada stvari stoje, verovatno ćemo ga voditi na gazdinstvo koje uzgaja konje. Moramo da popunimo kvote za miting, pojedini predsednici odbora i direktori firmi plaćaju 10.000 din po osobi za miting. Ko ne ispuni kvotu, završio je karijeru. Krstu Janjuseviću, koordinatoru iz Priboja, je pozlilo. Dao kvotu za naselje od 5000 birača da dovedu 200 ljudi na miting u petak, a oni obezbedili 70. On kaže obezbediće 50 autobusa, a mi da obezbedimo 2.500 ljudi. Nema šanse, biće debakl. Ovo je potpuna agonija, ali sam vrh stranke je za to kriv birajući ovakve ljude da vode stranke i grad“, navodi izvor iz SNS.

U Kraljevu se 17.decembra održavaju i vanredni lokalni izbori. Dosadašnji rad gradonačelnika Predraga Terzića pratio je veliki broj afera, od kojih je najpoznatija noćni skupi ručkovi na kojima se jeo losos i punjene ćurke.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *