MLADENOVAC: U pucnjavi osam ubijenih i najmanje 13 ranjenih!

Strahuje se da ovo nije konačan bilans stradalih osoba!

Prema još nepotvrđenim informacijama, u večerašnjoj pucnjavi koja se dogodila u blizini Mladenovca ubijeno je osam osoba dok je 13 ranjeno.

Prvobitno je saopšteno da jedna muška i jedna ženska osoba ne daju znake života.

Na žalost, još jedna muška osoba podlegla je povredama u Urgentnom centru, nezvanično saznaje SIA.

Međutim, sa terenu su počele da pristižu nezvanične informacije o sve većem broju poginulih.

Zvanično još nije saopšteno koliko je ljudi stradalo a policijska akcija i potera za napadačem i dalje traje.

Kako je MUP saopštio sve raspoložive patrole upućene su u pravcu Mladenovca i Malog Požarevca. U pitanju je akcija Vihor, a počinilac je u bekstvu. navodi se u saopštenju.

Kako se nezvanično saznaje napadač U.B. je 2002. godište, a posle pucnjave u selu Dubona uputio se ka Mladenovcu. Napadač je otvorio vatru iz automatskog oružja i u susednom selu Šepsin, ali još nema potvrde da li je tom prilikom ranio još ljudi.

Policijske snage su blokirale područje i krenule za napadačem.

Prema nezvaničnim saznanjima do pucnjave je došlo u selu Dubona u okolini Mladenovca i tom prilikom ranjeno je sedam osoba.

Prema nezvaničnim izvorima pucano je iz automatske puške iz vozila u pokretu. Navodno među ranjenima ima i dece, a pogođen je i jedan policajac.

Jake policijske snage i ekipe hitne pomoći upućene su na teren.

Potera za napadačem je u toku, a kako se nezvanično saznaje policija je uspela da opkoli napadača, ali on odbija da se preda. Otvorio je vatru na pripadnike policije, helikopter nadleće područje.

Na Urgentnom centru u Beogradu zbrinuto je osmoro povređenih iz Mladenovca, na KBC „Dragiša Mišović“ smeštena su dva pacijenta, a jedna osoba je prebačenu u smederevsku bolnicu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *