HUMANI GEST POZNATOG PRODUCENTA: Saša Mirković oduševio Sarajlije, pa uputio snažnu poruku!

Najuspešniji producent na Balkanu Saša Mirković uputio je snažnu poruku putem Instagrama. Kao dugogodišnji saradnik mnogih poznatih umetnika iz regiona, Mirković je odlučio da svoju pažnju usmeri ka deci sa poteškoćama, kupujući slike na izložbi povodom Dana grada Sarajeva.

-Sarajevo, ljubavi moja – napisao je Mirković na svom Instagram profilu, ispod fotografije sa humanitarne izložbe slika.

-Kupili smo slike odakle prihod ide za decu sa poteškoćama iz JU “Pazarić”. Neka su sva deca na svetu srećna i zdrava i gradu Sarajevu čestitam dane Sarajeva.

Mirković je poznat po svom humanitarnom radu i pomoći deci, a ova izložba samo je jedan u nizu njegovih poteza kojima pokušava da unese promene u živote onih kojima je pomoć najpotrebnija.

Uz humanitarnu kupovinu slika, Mirković je takođe najavio i pokretanje nove televizije na Balkanu – Hype televizije BiH, koja će početi sa radom od ponedeljka.

Foto: Printscreen Instagram

Saša Mirković ima ogromnu podršku brojnih pratioca, kako na Balkanu, tako i u svetu, a njegove poruke na društvenim mrežama često su praćene velikim interesovanjem i često su objavljivane u medijima.

Njegova humanitarna dela i rad sa decom sa poteškoćama, koja su mnogima promenila život, ostaju inspiracija mnogima, a ovaj gest prema deci iz JU “Pazarić” samo je jedan u nizu Mirkovićevih poteza koji dokazuju da dobra dela i dalje postoje u ovom svetu.

IZVOR: Hypetv.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *