DIVNI DAROVI U OPLENAČKOM NAMESNIŠTVU

Ko drugom pomaže sebi put spasenja gradi. Tako su obimniji paketi prehrambene robe i higijene stigli do onih koji su ih s radošću dočekali. S blagoslovom Njegovog Visokopreosveštenstva Mitropolita šumadijskog Gospodina Jovana, uz svesrdnu angažovanost Beličkog namesništva, sveštenstvo je posetilo pojedince i porodice, podelilo im darove i uz lepu reč blagosloveni susret učinili radosnijim.

Lepo upakovani darovi hrane, robe za ličnu higijenu, prostor i zaštitu zdravlja od loših uticaja na telo i organizam, potvrdili su da kod darodavaca zaborav ne postoji. To je ne samo obradovalo one koji su ih primili nego im potvrdilo da u životu uvek ima onih koji od pomoći drugom odustati neće, bez obzira koliko im to činilo moguće izazove. Od ulaganja sebe da bi se drugom pomoglo do davanja svog vremena da bi drugom ono bilo lepše , duže i ugodnije.


Zato i Versko Dobrotvorno starateljstvo Eparhije šumadijske upućuje reči velike zahvalnosti pojedincima i kolektivima koji svesrdnom pomoći drugima sebi grade uspon u neprolaznoj svetlosti.


SOPSTVENA RADOST GRADI SE NA TUĐEM ZADOVOLJSTVU. ONA JE DUHOVNI DAR ŽIVOTA KAO SUNCE SVETLOSTI ZEMLJI.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *