ČAROBNO: Slike ZIMSKE IDILE na planini Bešnjaji kod Kragujevca! Uskoro će GENERACIJE mladih Kragujevčana ovde provoditi NAJLEPŠE dane svog detinjstva!

Za Šumadiju neki kažu da je jedan od najlepših krajeva u Srbiji ali i čitavoj Evropi. Reke, brda, jezera, planine, beskrajne poljane čak i po koji vodopad, vinogradi, beskrajne poljane divni gradovi, trgovi, manastiri, crkve, zdanja arhitekture… ali i naravno i ljudi krase ovaj prelepi kraj.

Kao jedan od najlepših lokaliteta u Šumadiji ističe se planina Bešnjaja o kojoj se u poslednje vreme mnogo piše i to zbog svih dobrih stvari vezanih za nju.

Tako se bliži i završetak izgradnje odmarališta na planini Bešnjaji.

Ovo mesto koje odiše lepotom, mesto odmora i uživanja uskoro će zaista činiti radost svim stanovnicima našeg grada ali prvenstveno mladima koji će ovde provoditi najlepše školske i predškolske dane.

Uskoro će na ovom mestu kragujevačka deca letovati i zimovati a prelepe slike plene poglede i uzdahe svakog kome zapadanu za oko.

Odlazak na ovu ružu vetrova čisti duh i telo te definitivno pomaže zdravom razvoju ličnosti i očuvanju lepog raspoloženja i zdravlja.

Kraj radova se očekuje uskoro.

Građani se raduju ovom prelepom projektu. Možda čak i najlepšem u poslednjih nekoliko decenija na ovom prostoru.

Sumadijskenovine.info

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *