BEOGRAD: Pritvorena Ana Marija M. (22), osumnjičena za pljačku i ubadanje prodavačice!

Ana Marija M. (22) koja je uhapšena zbog sumnje da je u nedelju Ulici Murmanskoj opljačkala prodavnicu i tom prilikom povredila prodavačicu u potpunosti je na saslušanju u beogradskom Prvom osnovnom tužilaštvu tužilaštvu priznala delo za koje se tereti. Posle saslušanja, tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu podnelo predlog da se osumnjičenoj odredi pritvor do 30 dana uz obrazloženje da postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva kao i da će ometati postupak uticajem na svedoke. Sud je, kako saznajemo, prihvatio predlog tužilaštva i osumnjičenoj odredio pritvor.

U daljem toku postupka, tužilaštvo će ispitati oštećenu, narediti sudsko – medicinsko veštačenje telesnih povreda, prikupiti materijalne dokaze i preduzeti druge radnje potrebne za donošenje odluke.

Prema navodima krivične prijave, osumnjičena je u nedelju u večernjim časovima, ušla u maloprodajni obajekat na Zvezadri u kom su se nalazila vlasnica J. K. Ana Marija M. je tražila da kupi cigarete i sok, da bi ubrzo potom, uz pretnju nožem, od oštećene zatražila da joj preda pazar. Kako vlasnica objekta to nije želela da učini, između nje i osumnjičene je došlo do fizičkog obračuna.

– U jednom trenutku, dok se oštećena nalazila ispred objekta, osumnjičena je ušla unutra i počela da vrši premetačinu tražeći novac, što je oštećena iskoristila i zaključala devojku u prodavnici. Osumnjičena je nakon toga razbila staklo na vratima i kroz tako napravljen otvor se trčeći udaljila sa lica mesta sa oko 63.000 dinara, koliko je uzela iz kase. Oštećena je zadobila telesne povrede i to dve sekotine na grudnom košu i jednu seketonu malog prsta – navodi se u saopštenju Prvog osnovnog tužilaštva.

Događaj su zabeležile nadzorne kamere na trgovinskom objektu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *