Aca Lukas vrši pripreme za koncert u Areni: Najavio sjajnu žurku, ali se tu neće zaustaviti!

Aca Lukas vredno radi na pripremi koncerta koji će održati 3. novembra u beogradskoj „Areni“, kada će još jednom pokazati zašto je u samom vrhu naše muzičke scene.

Lukas i njegov „Folk Haus“ bend su pripremili nezaboravnu žurku, a njegova publika uživaće u najvećim hitovima pevača. Međutim, to neće imati priliku samo publika u Beogradu. Naime, Lukas će imati veliku turneju širom regiona, a datumi su već poznati.

Luda žurka počeće 2.11. u Spensu u Novom Sadu, a dan kasnije će se nastaviti u Beogradu, a onda i 12.11. u Zetri u Sarajevu, 8.12. u Areni u Zenici, 22.12. Mejdan u Tuzla, 24.12. u hali Gradiška i 27.12. u hala Teslić.

Mnogobrojni hitovi koji se nalaze na Lukasovom reprtoartu zabavljaće publiku, a Lukas je za svoje fanove pripremio i razna iznenađenja.

Nakon širokog spektra uspeha koji su se nizali tokom višegodišnje muzičke karijere, 2021. godinu obeležila su nova dostignuća – Od objavljene autobiografske knjige “Ovo sam ja” koja će biti ekranizovana i predstavljena u seriji “Kafana na Balkanu”, velike turneje na stadionima širom Srbije, albuma “Uspavanka za ozbiljne bebe”, do novih pesmama u okviru albuma “Oskar”.

“Opet je danas nedelja”, numera posvećena Džeju Ramadanovskom koja je ujedno i prva numera na pomenutom albumu, “U tri lepe”, zatim duet sa muzičkom zvezdom Draganom Mirković – “Sada i zauvek” kao i numera “Oskar”.

Raznobojnom i jedinstvenom opusu virtuoznog Ace Lukasa u 2022. godini pridružuju se i nova muzička dela, numere “Pokidan”, “Jednom” i Duge staze” koje su oborile sve rekorde slušanosti, na prvom koncertu 14.04. snimljeni su i prvi kadrovi za seriju i film “Kafana na Balkanu”, a do samog koncerta publika može očekivati nove pesme koje će nadmašiti sva očekivanja.

Bonus video:

Lukas emotivnom baladom otvorio koncert: „Da provedem noć sa tobom…

One thought on “Aca Lukas vrši pripreme za koncert u Areni: Najavio sjajnu žurku, ali se tu neće zaustaviti!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *